Supermarkt Openingstijden

Supermarkt Openingstijden Pinksteren

24 mei 2015

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Pinksterdag (zondag 24 en maandag 25 mei 2015). Traditioneel zijn beide Pinksterdagen feestdagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. En als het weer een beetje blijft meezitten, kan je lekker een barbecue houden. En dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen (tip: doe eens de Barbecue bespaartest om te kijken hoeveel je kan besparen op je BBQ). Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Pinksteren, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Openingstijden supermarkten op Eerste en Tweede Pinksterdag (24 en 25 mei 2015):

Agrimarkt openingstijden
Op eerst Pinksterdag zijn Agrimarkt Goes (13-18u), Roosendaal (11-18u) en Vlissingen (10-17u) geopend, de filialen Middelharnis en Oud-beijerland zijn gesloten. Op tweede Pinksterdag 25 mei zijn alle Agrimarkt supermarkten open met uitzondering van Middelharnis. De overige winkels zijn open van: Goes (13-18u), Oud-beijerland (10-18u), Roosendaal (11-18u) en Vlissingen (10-17u).
albert heijn openingstijden
De meeste Albert Heijn winkels zijn op 1e Pinksterdag gesloten met uitzondering van een 150 winkels, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Op 2de Pinksterdag zijn bijna alle AH winkels geopend, bekijk de AH openingstijden van jouw filiaal.
Aldi openingstijden
Alle Aldi supermarkten zijn gesloten op 1ste Pinksterdag 24 mei, met uitzondering van Bolsward. Op 2de Pinksterdag zijn veel Aldi supermarkten geopened. Bekijk de aangepaste openingsuren van de filialen die open zijn.
boni openingstijden
Alle Boni supermarkten zijn op Eerste Pinksterdag gesloten, met uitzondering van Amsterdam. Tweede Pinksterdag zijn een aantal Boni winkels geopend en hebben aangepaste openingstijden per Boni supermarkt.
c1000 openingstijden
Van de C1000 supermarkten die nog over zijn, zijn 5 filialen open op 1e Pinksterdag. Op 2e Pinksterdag zijn ongeveer de helft van de C1000 filialen geopend, maar sluiten eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop openingstijden
(nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Bijna alle Coop supermarkten zijn volgens de reguliere geopend met Pinksteren. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden tot bijvoorbeeld 17.00 uur. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is op 14 mei.
Dirk openingstijden
De meeste Dirk supermarkten zijn met Pinksterdag 24 mei geopend. Op 25 mei tweede Pinksterdag zijn alle Dirk supermarkten open met uitzondering van 7 winkels. Bekijk hier de openingstijden met Pinksteren van alle Dirk supermarkten.
EMTE openingstijden
AlleEMTÉ supermarkten zijn 1ste Pinksterdag gesloten, met uitzondering van 9 filialen. Op 2de Pinksterdag veel EMTE supermarkten geopend. Bekijk hier de openingstijden met Pinksteren van alle EMTÉ supermarkten.
Hoogvliet openingstijden
Veel Hoogvliet winkels zijn geopend met 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag, echter sluiten veel winkels rond 18.00 uur. Bekijk het welke winkel open zijn en de actuele Hoogvliet openingstijden.
Jumbo openingstijden
Bijna alle Jumbo supermarkten zijn gesloten met 1e Pinksterdag, met uitzondering van een 100 winkels. Op 2e Pinksterdag zijn bijna alle Jumbo winkels geopend. Bekijk het welke winkel open zijn en de actuele Jumbo openingstijden.
Lidl openingstijden
De meeste Lidl winkels zijn gesloten met Pinksteren. Bekijk de Lidl website voor de uitzonderingen.
Nettorama openingstijden
Alle Nettorama winkels zijn gesloten op 24 mei, met uitzondering van 4 Nettorama winkels: Bergen op Zoom, Oosterhout, Sittard en Utrecht. Op Tweede Pinksterdag 25 mei zijn bijna alle Nettorama filialen geopend en sluiten vaak rond 17.00 of 18.00 uur de deuren. Bekijk het overzicht van de openingstijden van alle Nettorama supermarkten.
Poiesz openingstijden
Veel Poiesz supermarkten zijn met Pinksteren open. Bekijk het volledige overzicht van Poiesz supermarkten

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als MCD en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Pinksteren.

Attent supermarktDagwinkel supermarktEkoplaza supermarktMCD supermarktSpar supermarktTroefmarkt supermarkt

 

Voor een aantal winkels als Attent en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom 1ste en 2e Pinksterdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

 

Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.

 

- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'