Supermarkt Openingstijden

Openingstijden Supermarkten Kerstdagen

24 december 2015

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december 2014). Ook wordt vaak de vraag gesteld tot hoe laat de supermarkt open is op kerstavond (24 december). Traditioneel zijn beide Kerstdagen feestdagen waarop veel winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdagen geopend te zijn. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is rond Kerst 2015, geeft Yenom hieronder een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Agrimarkt openingstijden
Alle Agrimarkt supermarkten in zijn op eerste Kerstdag gesloten. Op tweede kerstdag 26 december is Goes geopend 13.00 - 18.00 uur, Vlissingen geopend 10.00 - 17.00 uur, Roosendaal geopend 11.00 - 18.00 uur en Oud-beijerland geopend van 10.00 - 18.00 uur. Middelharnis is beide dagen gesloten.
Op (3de Kerstdag) zondag 27 december zijn de Agrimarkt filialen open volgens de zondagsopeningstijden.
albert heijn openingstijden
Op 1e Kerstdag zijn vrijwel alle Albert Heijn winkels zijn gesloten, met uitzondering van een 110 winkels, dat zijn vooral AH to Go winkels. Op 2e Kerstdag openen ruim 550 filialen hun deuren, maar gaan ze later open (10 of 11 uur) en sluit eerder dan normaal (vaak 18.00 uur). Bekijk de AH openingstijden van jouw filiaal.
Op zondag 27 december zijn alle Albert Heijn filialen open met uitzondering van 60 winkels.
aldi openingstijden
Alle Aldi supermarkten zijn gesloten met Eerste Kerstdag, op Tweede Kerstdag zijn enkele winkels open bekijk hier de filialen.
boni openingstijden
Alle Boni supermarkten zijn 1ste Kerstdag gesloten. Op Tweede Kerstdag zijn de meeste Boni supermarkten gesloten met uitzondering van .
Op zondag 27 december zijn ongeveer de helft van de Boni supermarkten open.
coop openingstijden
(nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Veel Coop supermarkten zij gesloten met Eerste kerstdag of openen later de deuren. Op Tweede Kerstdag zijn een veel Coop winkels open. Bekijk welk filiaal aangepaste openingstijden rond de Kerst. LET OP! niet alle Coop filialen hebben de actuele openingstijden online gezet, in geval van twijfel bel met het filiaal.
Deen openingstijden
Alle Deen supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag. Op de 2de Kerstdag zijn de meeste Deen winkels geopend. Bekijk alle Deen openingstijden per supermarkt.
Op zondag 27 december zijn bijna alle Deen supermarkten open met uitzondering van 15 winkels.
Dirk openingstijden
De meeste Dirk supermarkten zijn gesloten met 1ste Kerstdag, met uitzondering van 44 winkels. Met 2de Kerstdag zijn veel Dirk winkels geopend met uitzondering van een enkele winkel. Bekijk de openingstijden van jouw Dirk filiaal.
Op zondag 27 december (Derde Kerstdag) zijn alle Dirk supermarkten open.
Dekamarkt openingstijden
Alle Dekamarkt supermarkten zijn gesloten met 1ste Kerstdag, met uitzondering van 9 winkels. Met 2de Kerstdag zijn bijna de helft van de Dekamarkt filialen geopend met uitzondering van een enkele filiaal. Bekijk de openingstijden van jouw Dekamarkt filiaal.
Op Derde Kerstdag zondag 27 december zijn de meeste Dekamarkt supermarkten open.
EMTE openingstijden
Eerste Kerstdag zijn alle EMTÉ supermarkten geslotenmet uitzondering van Tilburg, Veghel en Tiel. Op Tweede Kerstdag zijn ongeveer60 EMTE winkels geopend.
Op zondag 27 december (3de Kerstdag) zijn ongeveer 60 EMTE supermarkten open.
Hoogvliet openingstijden
Alle Hoogvliet winkels zijn op Eerste Kerstdag gesloten, behalve 11 winkels. Op Tweede Kerstdag zijn de meeste Hoogvliet winkels open. Klik voor een compleet overzicht van alle Hoogvliet supermarkten.
Op Kerstzondag 27 december zijn de meeste Hoogvliet winkels open.
Jumbo openingstijden
Veel Jumbo Supermarkten zijn gesloten tijdens de Kerstdagen, toch zijn er ruim 100 winkels dit jaar open die Eerste Kerstdag. Op Tweede kerstdag is de meeste Jumbo winkels open, bekijk van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is.
Lidl openingstijden
De meeste Lidl supermarkten zijn gesloten op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Bekijk de gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen.
MCD openingstijden
De alle MCD supermarkten zijn gesloten met de Kerstdagen. Kijk op de speciale posters in de winkel voor de precieze openingstijden in jouw MCD filiaal of op MCD-supermarkt.
Alle Plus winkels zijn Eerste Kerstdag gesloten met uitzondering van 10 supermarkten. Op Tweede Kerstdag zijn de meeste van de Plus filialen gesloten. Bekijk de openingstijden rondom Kerst van de Plus supermarkten.
Poiesz supermarkt
Alle Poiesz supermarkten zijn op Eerste Kerstdag vrijdag 25 december gesloten. Op zaterdag 26 december zijn veel Poiesz winkels open met uitzondering van 9 winkels. Hier vind je alle Poiesz openingstijden rondom de feestdagen.
Op zondag 27 december 3de Kerstdag zijn veel Poiesz winkels gesloten.

Voor een aantal winkels als Attent, Spar en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom Eerste en Tweede Kerstdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

Zeker voor de laatste categorie supermarkten is het zoals gezegd aan te raden telefonisch contact op te nemen, om de openingstijden te controleren.Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.


- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'