Supermarkt Openingstijden

Supermarkt Openingstijden Hemelvaart

13 mei 2015

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en tot hoe laat hun winkel geopend is met feestdagen als Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei 2015) en Pinksteren. Traditioneel zijn Hemelvaart en eerste Pinksterdag dagen waarop alle winkels gesloten zijn, maar de laatste jaren is er een tendens bij meer en meer supermarkten om een deel van deze feestdag geopend te zijn. En als het weer een beetje meezit, wil je misschien een barbecue houden en dan is het natuurlijk vervelend als de supermarkt gesloten is terwijl je vlees, salades, stokbrood en bier wilt halen. Om je te helpen te bepalen of en tot hoe laat je supermarkt open is met Hemelvaart, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Openingstijden supermarkten op Hemelvaartsdag (14 mei 2015):

Agrimarkt openingstijden
Alle Agrimarkt supermarkten zijn geopend op Hemelvaartsdagmet uitzondering van Middelharnis. De overige winkels sluiten eerder: Goes (13-18 uur), Oud-beijerland, Roosendaal en Vlissingen van 10.00 tot 18.00 uur.
albert heijn openingstijden
De meeste Albert Heijn winkels zijn op Hemelvaartsdag geopend, waarvan een aantal met gewijzigde openingstijden. Een derde van de winkels is op 14 mei gesloten. Kijk dus goed de AH openingstijden van jouw filiaal.
Aldi openingstijden
De meeste Aldi supermarkten zijn gesloten op 14 mei. Bekijk de aangepaste openingsuren van de filialen die open zijn. De winkels sluiten wel eerder de deuren.
boni openingstijden
Veel Boni supermarkten zijn op Hemelvaartsdag geopend, toch zijn bijna de helft van de Boni winkels gesloten met Hemelvaart. De Boni filialen die open zijn hebben aangepaste openingstijden per Boni supermarkt.
c1000 openingstijden
Van de C1000 supermarkten die nog over zijn, is de helft open met Hemelvaart, maar sluiten eerder dan normaal hun deuren. Bekijk de aangepaste openingstijden van de C1000 supermarkt per C1000 winkel.
coop openingstijden
(nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Bijna alle Coop supermarkten zijn volgens de reguliere geopend met Hemelvaart. Enkele winkels hebben afwijkende openingstijden tot bijvoorbeeld 17.00 uur. Bekijk hoe laat jouw Coop supermarkt geopend is op 14 mei.
EMTE openingstijden
De meeste EMTÉ supermarkten zijn met Hemelvaart gesloten. Een aantal winkels zijn wel geopend met aangepaste openingtijden. Bekijk hier de openingstijden met Hemelvaart van alle EMTÉ supermarkten.
Hoogvliet openingstijden
Bijna alle Hoogvliet winkels zijn geopend met Hemelvaart, echter sluiten veel winkels rond 18.00 uur. Bekijk het welke winkel open zijn en de actuele Hoogvliet openingstijden.
Jan Linders openingstijden
Alle Jan Linders supermarkten zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Bekijk het overzicht van de openingstijden van alle Jan Linders supermarkten.
Lidl openingstijden
De meeste Lidl winkels zijn gesloten met Hemelvaart. Bekijk de Lidl website voor de uitzonderingen.
Nettorama openingstijden
Alle Nettorama winkels zijn geopend, met uitzondering van Nettorama Blaaksedijk, Dordrecht, Gorinchem (Dr Wiardi), Hoogeveen en Leerdam die zijn met Hemelvaartsdag gesloten. De andere Nettorama filialen sluiten vaak rond 17.00 of 18.00 uur de deuren. Bekijk het overzicht van de openingstijden van alle Nettorama supermarkten.
Plus openingstijden
Ruim de helft van de Plus supermarkten is geopend met Hemelvaart, Alle winkels die open zijn hebben afwijkende openingstijden, enkele openen later andere sluiten eerder. Openingstijden van alle Plus supermarkten op Hemelvaart, tref je hier aan.
Poiesz openingstijden
Alle Poiesz supermarkten zijn op Hemelvaartsdag open. Met uitzondering van Boornbergum, Burgum (Mr. O.v. Veenweg), Dronryp, Emmeloord (Sondelstraat), Hurdegaryp, Staphorst, St. Annaparochie en Zuidhorn.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Attent, Dagwinkel, Ekoplaza, MCD, Spar en Troefmarkt hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Koningsdag en zijn waarschijnlijk open volgens de reguliere openingstijden.
Attent openingstijdenDagwinkel openingstijdenEkoplaza openingstijdenSpar openingstijdenTroefmarkt openingstijden 

Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'