Supermarkt Openingstijden

Openingstijden Goede vrijdag & Pasen 2015

6 april 2015

Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en hoe laat hun winkel open is met Goede Vrijdag (vrijdag 3 april 2015), Paaszaterdag (zaterdag 4 april), Eerste Paasdag (zondag 5 april 2015) en Tweede Paasdag (maandag 6 april 2015).
Dit jaar gezellig gourmetten of steengrillen met Pasen. En als je nog wat extra vlees, bier of stokbrood wilt kopen of een lekkere paas tompouce, is het natuurlijk heel vervelend als de supermarkt gesloten is. Om je te helpen te bepalen of je supermarkt geopend is op Goede Vrijdag en met Pasen, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Openingstijden supermarkten op Goede vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag (3, 5 en 6 april):

Agrimarkt openingstijden
De Agrimarkt supermarkten in Goes, Middelharnis, Oud-beijerland, Roosendaal en Vlissingen zijn op Goede Vrijdag geopend van 8.00 tot 19.00. Op eerste Paasdag 5 april en tweede Paasdag zijn Goes geopend 13.00 - 18.00 uur, Vlissingen geopend 13.00 - 17.00 uur, Roosendaal geopend 11.00 - 18.00 uur. Middelharnis is beide dagen gesloten en Oud-beijerland is 2de Paasdag open van 10.00 - 18.00 uur
albert heijn openingstijden
Alle Albert Heijn winkels zijn geopend met Goede Vrijdag, maar veel filialen sluiten hun deuren 2 tot 3 uur eerder dan normaal. Op Eerste Paasdag zijn bijna alle AH winkels open. Uitzonderingen zijn ongeveer 200 AH supermarkten. Op 2e Paasdag zijn wederom veel AH winkels geopend, maar deze open vaak later en sluiten eerder.
aldi openingstijden
Op twee winkels na zijn alle Aldi supermarkten zijn gesloten met Eerste Paasdag, op Tweede Paasdag zijn enkele winkels open bekijk hier de complete lijst.
boni openingstijden
Alle Boni supermarkten zijn gesloten met Eerste paasdag met uitzondering van Boni Amsterdam. Op Tweede Paasdag zijn enkele Boni supermarkten open. Op Goede vrijdag sluiten alle Boni winkels om 19.00 uur.
c1000 openingstijden
Alle C1000 winkels zijn gesloten met 1ste Paasdag met uitzondering van een 8 winkels, bekijk de aangepaste openingstijden van C1000 per winkel. Op 2de Paasdag zijn bijna de helft van de C1000 winkels open wel sluiten ze eerder de deuren (rond 18.00 uur).
coop openingstijden
(nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Veel Coop supermarkten sluiten op Goede Vrijdag eerder. Op 1e Paasdag zijn enkele winkels open. Op 2e Paasdag zijn een veel Coop winkels open. Bekijk welk filiaal geopend is op 2e Paasdag en tot hoe laat op Goede Vrijdag.
Deen openingstijden
Vrijwel alle Deen supermarkten zijn op Eerste Paasdag gesloten, maar enkele supermarkten zijn toch geopend. Op Goede Vrijdag sluiten alle Deen supermarkten om 19.00. Op Paasmaandag (6 april) zijn alle winkels geopend die normaal gesproken ook op zondag geopend zijn, bekijk de actuele Deen openingstijden.
Dirk openingstijden
De meeste Dirk supermarkten zijn geopend op Goede Vrijdag tot 19.00 uur. Met Eerste Paasdag zijn veel Dirk winkels geopend met uitzondering van een enkele winkel. Ook Tweede Paasdag zijn de meeste winkel geopend. Bekijk de openingstijden van jouw Dirk filiaal. LET OP! niet alle Dirk filialen hebben de actuele openingstijden online gezet, in geval van twijfel bel met het filiaal.
EMTE openingstijden
De meerderheid van de EMTÉ supermarkten gaat op Goede Vrijdag 3 april eerder dicht om 19.00 uur. Op 1e Paasdag zijn de meeste EMTÉ winkels gesloten met uitzondering van 9 winkels die open zijn. Bekijk de openingstijden van jouw filiaal rond de Paasdagen.
Hoogvliet openingstijden
Veel Hoogvliet supermarkten zijn op Goede Vrijdag geopend van 8.00 tot 19.00 uur. Op Eerste Paasdag (zondag 5 april) zijn bijna alle winkels gesloten met uitzondering van 13 filialen. Op Tweede Paasdag (maandag 6 april) zijn bijna alle Hoogvliet winkels geopend. Klik voor een compleet overzicht per supermarkt.
Jumbo openingstijden
Een aantal Jumbo supermarkten zijn op Eerste Paasdag (zondag 5 april) geopened. Op Tweede Paasdag (maandag 6 april) zijn bijna alle Jumbo winkels geopend. Klik voor een compleet jumbo overzicht per supermarkt.
Lidl openingstijden
Alle Lidl filialen zijn vrijdag 3 april geopend en sluiten om 19.00 uur. Op Eerste Paasdag zijn alle Lidl's gesloten. Op Tweede Paasdag zijn er veel Lidl supermarkten geopend. Bekijk het overzicht met de gewijzigde openingstijden rond Pasen.
MCD openingstijden
De meeste MCD supermarkten zijn gesloten met Pasen. Kijk op de speciale posters in de winkel voor de precieze openingstijden in jouw MCD filiaal of op MCD-supermarkt.
Nettorama supermarkt
Alle Nettorama supermarkten zijn op eerste paasdag gesloten. Met uitzondering van de winkels: Blaaksedijk, Borne, Dordrecht, Gorinchem, Hoogeveen, Leerdam en Zeist zijn alle Nettorama winkels geopend op (6 april) tweede Paasdag.
Poiesz supermarkt
Alle Poiesz supermarkten sluiten op Goede Vrijdag om 19.00 uur. Met Pasen zijn een veel Poiesz winkels open, bekijk welke Poiesz winkels open zijn
Plus openingstijden
Bijna alle Plus winkels zijn Paaszondag gesloten met uitzondering van 14 supermarkten. Op Tweede Paasdag zijn de meeste van de Plus filialen geopend. Bekijk de openingstijden rondom Pasen van de Plus supermarkten.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Attent, Dagwinkel, Ekoplaza en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Goede Vrijdag en met Pasen.
Attent openingstijdenDagwinkel openingstijdenEkoplaza openingstijdenSpar openingstijdenTroefmarkt openingstijden

Voor een aantal winkels als Attent, Spar en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom Goede Vrijdag, Paaszaterdag, Eerste Paasdag en Tweede Paasdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

Zeker voor de laatste categorie supermarkten is het zoals gezegd aan te raden telefonisch contact op te nemen, om de openingstijden te controleren.Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.


- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'